Kérdésed van? Hívj minket! +36708842524

Rólunk

Ismerd meg a Vatilla-t közelebbről 

Több mint másfél éves kutatás tervezés tesztelés után megalkottuk azt, ami mindig is a legnagyobb álmunk volt. Anyukám nagyon motiváló példa volt számomra, varrónő a foglalkozása, tehát mondhatni a divatban nőttem fel. Mindig ott ültem mellette és néztem, hogy mit csinál, hogyan tervezi a szabásmintákat és amiben tudtam segítettem. Ahogy felnőttem egyre jobban foglalkoztatott a divat és a színek kombinációja, így kialakult a saját stílusom, én is megtanultam varrni. Ovis korom óta az életem része a sport, nagyon sokféle edzést és edzősruhát kipróbáltam. Így van tapasztalatom abban, hogy milyen kritériumoknak kell megfelelnie egy sportruhának, hogy azt nagyon sok féle edzéshez fel tudd venni. Ennek fényében úgy alkottuk meg a kollekciónkat, hogy ugyanaz a ruha megállja a helyét egy HIIT, boksz, pilátesz vagy edzőtermi edzésen is. Egy éve komolyabban elkezdtem foglalkozni az edzéssel jelenleg fitnesz instruktor vagyok mellette pedig személyi edzőnek tanulok.

Környezetvédelem

Fő küldetésünk a zero waste. Táskáink megmaradt nyomdaipari anyagok újra felhasználásával készülnek. Ezeket az anyagokat megmentjük a kidobástól és kapnak egy második esélyt. Tehát amikor egy VATILLA baget vásárolsz azzal te is hozzájárulsz a környezetünk védelméhez és támogatod a küldetésünket. 

Anyagválasztásnál a legfontosabb célunk az volt, hogy környezetbarát és bőrbarát legyen. Ruháink anyaga 100%-ban újrahasznosított anyagok és ÖKOTEX minősítéssel rendelkeznek. Engedik levegőhöz jutni a bőröd mivel az anyag egyik tulajdonsága, hogy légáteresztő, emellett az izzadságot is nagyon jól elvezeti, mindezt úgy, hogy nem látszik át, úgyhogy bátran mehetnek a popsi gyakorlatok. Teljes mértékben felveszi tested vonalát összetart és pont olyan érzést biztosít, mintha rajtad se lenne, igy nem kell minden másodpercben attól félned, hogy lecsúszik rólad.

Miért különleges a VATILLA

Egyediségünk abban mutatkozik meg, hogy sem a tervezést, sem a gyártást, valamint a csomagolást sem adjuk ki a kezeink közül, minden „házon belül” történik. Így 100%-ig garantálni tudjuk a minőséget és az egyediséget.

Küldetésünk megmutatni, hogy az elegáns letísztult finom női stílus a kemény sportokban és a mindennapokban is megállja a helyét. Nőként elengedhetetlennek tartjuk, hogy bárhol is vagyunk éljük meg a nőiességünket, szeressük magunkat és a testünket. Éppen ezért ruháinkat bátran felveheted az utcára, a munkahelyedre, az edzőterembe vagy egy csajos programra is. 

Alakítsd a VATILLÁT a te stílusoddá és kombináld azzal, amivel csak szeretnéd! A lényeg, hogy érezd jól magad, vigyél egy kis színt a mindennapjaidba és ragyogj.